logo

Søk

Du er her:

Tøffe tider

Vi befinner oss i en uvirkelig og skremmende situasjon på grunn av korona-viruset. Midt oppe i all dramatikken og usikkerheten må vi prøve å finne fram til en slags hverdag. Vi i Barns sosiale utvikling har derfor valgt å holde oss til planen om å gjennomføre den andre runden av  datainnsamlingen vår i disse dager.

Vi befinner oss for tiden i en uvirkelig og skremmende situasjon - både her i Norge og i resten av verden. Norge har stoppet opp og hverdagen vår er snudd på hodet. Vi må holde oss mest mulig hjemme, og vi må sørge for å holde nødvendig avstand til hverandre. Alle ressurser er nå satt inn på å begrense spredningen av koronaviruset, og vi er alle en del av denne nasjonale dugnaden. Men ikke bare her i landet, dette er en verdensomspennende dugnad, der vår beste og eneste mulighet til å overvinne koronapandemien er å stå sammen.

Midt oppe i all dramatikken og usikkerheten må vi prøve å finne fram til en slags hverdag. Det er barn og unge som skal følges opp med skolearbeid og som kanskje trenger ekstra hjelp og støtte til å finne seg til rette i denne nye virkeligheten. Og det er voksne som, i den grad det er mulig, skal forsøke å få jobbet hjemmefra og ellers sørge for at hjulene går rundt. Utfordringene er store og mange. Men det er også mange gode og varmende eksempler på hvordan mennesker stiller opp for hverandre og bryr seg ekstra om sine medmennesker i tider som disse.

Vi i Barns sosiale utvikling har valgt å holde oss til planen om å gjennomføre den andre runden av  datainnsamlingen vår i disse dager. De foreldre som til nå har samtykket til videre deltakelse har derfor mottatt mail fra oss med en lenke til et elektronisk spørreskjema. Det er også fullt mulig å fylle ut et papirskjema hvis noen heller ønsker det. Vi sender også ut en mail med lenke til samtykkeskjema til de som enda ikke har samtykket. Vi håper selvsagt at dere fortsatt kan tenke dere å være med videre i Barns Sosiale Utvikling.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis dere lurer på noe, og pass godt på hverandre!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo


Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern og informasjonskapsler.