logo

Søk

Du er her:

  • Forside
  • Aktuelt
  • Spørreundersøkelse til foreldre om koronasituasjonen

Spørreundersøkelse til foreldre om koronasituasjonen

Deltakere i Barns sosiale utvikling blir nå spurt om å bidra til den norske kunnskapen om koronapandemien.

Om lag 450 familier i Skien, Porsgrunn, Bamble, Tinn og Drammen fikk 8. april en invitasjon til å besvare et kort elektronisk spørreskjema om den pågående koronasituasjonen. Familiene har deltatt i det pågående forskningsprosjektet Barns sosiale utvikling siden 2006, og har barn som nå går i 6.- 8. klasse.

Vi befinner oss i en ny og usikker situasjon som har stor betydning for hverdagen og livene til familier og barn. Forskerne er opptatt av å få kunnskap om hvordan barnefamilier i Norge får den nye hverdagen til å fungere, og hvordan en slik stor og plutselig omveltning påvirker barn og foreldres trivsel og fungering. Hvordan sjonglerer familiene alle små og store utfordringer, og hvordan takler de å stå i denne krevende situasjonen? Forskerne vil gjerne også finne mer ut av hva familiene gjør for å mestre situasjonen, og om det kanskje til og med gir noen positive muligheter.

Viruspandemien traff Norge akkurat idet prosjektet sendt ut sine ordinære spørreskjemaene til de deltakende familiene. Denne ekstra undersøkelsen, som er godkjent av REK (Regional Etisk Komité), inneholder spørsmål som relaterer seg spesielt til koronasituasjonen. Spørreskjemaet sendes ut til de familiene som deltar i den ordinære datainnsamlingen.

Vi håper at dere som mottar en invitasjon til å svare på spørsmål om koronasituasjonen har anledning til å delta!

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere lurer på noe!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo


Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern og informasjonskapsler.