logo

Søk

Du er her:

Nytt fra Barns sosiale utvikling

Nå er det attende nyhetsbrevet fra forskningsprosjektet her. Med store og små nyheter. Hva er de viktigste samfunnsmessige endringene siden prosjektet startet i 2006?

Nythetsbrev: Nytt fra Barns sosiale utvikling

Det er forskningsdirektør Terje Ogden, initiativtakeren til Barns sosiale utvikling, som i intervjuet i nyhetsbrevet forteller om hva han mener har vært de viktigste samfunnsmessige endringene for barn og familier i de tolv årene som er gått siden forskningsprosjektet startet opp.

Ane Nærde, prosjektleder, forteller om de mange positive tilbakemeldingene vi har fått fra internasjonale eksperter på området; at informasjonen som foreligger, fra dere foreldre og fra lærere, utgjør en gullgruve!

Som Nærde skriver: Vårt ønske og vårt mål er fortsette å utnytte denne skatten på best mulig måte til å framskaffe viktig kunnskap om hva som har betydning for barns trivsel og utvikling i dagens Norge. 

Videre kan dere lese mer om noen av temaene vi jobber med for tiden. Blant annet om barns utvikling av informasjonsstrategier, nysgjerrighet som drivkraften til en forsker − og til spørsmålet om barns oppførsel kan være «smittsom».

Klikk her for å lese nyhetsbrevet februar 2018.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 
 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen

0306 Oslo, Tlf: 23 20 58 00
post@nubu.no

Aktuelt
Om oss
Kurs og konferanser

Våre nettsteder

www.nubu.no
www.pmto.no
www.swis.no
 

Nettredaktør: Inger-Hege Utgarden. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern