logo

Søk

Du er her:

Koronaåret 2020

2020 har vært et annerledes år for alle. Ikke bare for vi som er så heldige å bo i Norge, men for hele verdens befolkning. Siden mars måned har livene våre vært preget av den pågående koronapandemien, og det er nok ingen som er helt uberørt.

Året som nå er i ferd med å tikke mot sin slutt har vært annerledes og krevende for oss alle. Vi i Barns sosiale utvikling har forsøkt å holde prosjekthjulene i gang, og sender tradisjonen tro ut en julehilsen og en stor takk til alle dere som deltar i prosjektet.

Til tross for den nasjonale nedstengingen av landet som ble innført i mars fikk vi gjennomført datainnsamlingen som planlagt. Vi sendte også ut et ekstra koronaskjema til foreldrene i prosjektet for å få kunnskap om hvordan barnefamilier i Norge fikk den nye hverdagen med hjemmekontor og hjemmeskole til å fungere.

I årets Nyhetsbrev, som nå er sendt ut til alle deltakende familier, har vi presentert noen første resultater fra denne ekstra undersøkelsen. Her kan dere også lese om vår nye prosjektmedarbeider, Ane Wibe Sæther, som startet opp sitt 3-årige doktorgradsstipendiat i november der hun skal omsette innsamlet data til ny kunnskap.

Tusen takk for alle gode og viktige bidrag til prosjektet i året som har gått!

Vi ønsker dere alle en god jul og et riktig godt nytt år!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 
 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen

0306 Oslo, Tlf: 23 20 58 00
post@nubu.no

Aktuelt
Om oss
Kurs og konferanser

Våre nettsteder

www.nubu.no
www.pmto.no
www.swis.no
 

Nettredaktør: Inger-Hege Utgarden. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern