logo

Søk

Du er her:

Inspirerende fagdager for lærere i førsteklasse

16. og 17. januar arrangerte vi fagdager for førsteklasselærere i Drammen, Grenland og Tinn, der Terje Ogden presenterte prosjektet Barns sosiale utvikling. I tillegg fikk lærerne høre om betydning av klasseledelse og tilrettelegging for barns sosiale utvikling i skolen.

I 2012 gikk Barns sosiale utvikling inn i en ny og spennende fase da vi fulgte barna fra barnehagen og inn i skolen. På tampen av fjoråret ble også endelig lærerne involvert, og bedt om å bidra til studien med å fylle ut spørreskjema om de ferske elevene. Prosjektet har blitt svært godt mottatt ute i kommunene, både av skolene og av lærerne som deltar, og som en takk for innsatsen inviterte vi lærerne til fagdager i januar 2013. To fagdager ble arrangert, en i Porsgrunn og en i Drammen, og her fikk deltakerne høre prosjektleder Terje Ogden fortelle om Barns sosiale utvikling, helt fra begynnelsen i 2006 og frem til i dag. I tillegg delte Ogden av sin kunnskap om utvikling av barns sosiale kompetanse i skolen, og lærernes viktige rolle i klasserommet.

Takk til alle lærerne som stilte opp på fagdagen og som har fylt ut spørreskjemaer - vi er veldig takknemlige for deres bidrag til  prosjektet!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 
 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen

0306 Oslo, Tlf: 23 20 58 00
post@nubu.no

Aktuelt
Om oss
Kurs og konferanser

Våre nettsteder

www.nubu.no
www.pmto.no
www.swis.no
 

Nettredaktør: Inger-Hege Utgarden. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2020 | Personvern