logo

Søk

Du er her:

God jul og godt nytt år!

Vi i Barns sosiale utvikling ønsker å sende dere en julehilsen og en liten oppdatering om hva som skjer i prosjektet.

Vi er på god vei inn i et nytt tiår, men først skal vi senke skuldrene og nyte gode juledager med familie og venner. Året som har gått har vært hektisk for oss i prosjektgruppen Barns sosiale utvikling. Vi har startet ny datainnsamling og i den forbindelse hatt en god del kontakt med dere alle for å oppdatere informasjon og innhente samtykke. Det har vært mange hyggelige samtaler og kontaktpunkter med dere!

Som vanlig sender vi ut et Nyhetsbrev med julehilsen og oppdatering til dere om prosjektet. Sammen med Nyhetsbrevet har vi også lagt ved samtykkeskjema til dere som ikke allerede har sendt inn.

I dette Nyhetsbrevet, som er det tjuende i rekken, kan dere lese mer om et stadig tilbakevendende tema for dagens barnefamilier, nemlig skjermbruk. Videre kan dere få med dere noe av det som opptar Tracy Vaillancourt. Hun er en av våre nye internasjonale samarbeidspartnere, og er professor ved University of Ottawa i Canada. 

 

 

Vi setter stor pris på deres deltakelse i studien. Det er deres fortjeneste at studien er unik. Vi ønsker dere alle en god jul og et riktig godt nytt år!

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 
 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen

0306 Oslo, Tlf: 23 20 58 00
post@nubu.no

Aktuelt
Om oss
Kurs og konferanser

Våre nettsteder

www.nubu.no
www.pmto.no
www.swis.no
 

Nettredaktør: Inger-Hege Utgarden. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern