logo

Søk

Du er her:

God jul!

Endelig er julen her, og vi kan senke skuldrene, puste ut og nyte gode dager med familie og venner. Vi i prosjektgruppa ønsker alle en fin julehøytid, og gleder oss til et nytt år med en ny giv for prosjektet.

Året som har gått har vært en hektisk tid for oss i prosjektgruppa, med mye planlegging av tiden framover, og Barns sosiale utvikling beveger seg nå inn i en ny og spennende fase. Ferske forskningsmidler fra Norges forskningsråd gir oss mulighet til å videreføre studien, og følge barna inn i overgangen fra barn til ungdom, noe vi gleder oss veldig til. 

Allerede i løpet av våren 2019 starter vi opp med en ny runde med datainnsamling. Denne gangen vil vi sende ut spørreskjemaer elektronisk til dere foreldre, og som før vil vi også sende spørreskjema til barnas kontaktlærer på skolen. Helt nytt denne gangen er at vi også vil høre fra barna og de unge selv, så nå får de selv endelig mulighet til å svare på sitt helt egne spørreskjema. Vi håper at så mange som mulig ønsker å bidra! 

Alt dette får dere vite mer om i vårt siste nyhetsbrev. Der kan du også lese om diskusjonen rundt kjønnsforskjeller i norske barns skoleprestasjoner, og ta en titt på det vi har funnet ut om kjønnsforskjeller mellom barna i Barns sosiale utvikling da de gikk i 1. klasse. God lesning!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

 

 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 
 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen

0306 Oslo, Tlf: 23 20 58 00
post@nubu.no

Aktuelt
Om oss
Kurs og konferanser

Våre nettsteder

www.nubu.no
www.pmto.no
www.swis.no
 

Nettredaktør: Inger-Hege Utgarden. Ansvarlig redaktør: Terje Christiansen. ©2019 | Personvern