logo

Søk

Du er her:

Ane er vår nye stipendiat

2. november trer Ane Wibe Sæther inn i en stipendiatstilling i Barns sosiale utvikling. Vi ønsker henne velkommen og gleder oss til å få henne på laget.

Ane vil inngå som en del av prosjektgruppa i Barns sosiale utvikling og vil være en viktig bidragsyter til å få omsatt informasjonen vi har samlet inn fra familiene, barnehagene og skolene til nyttig kunnskap. 

Ane har jobbet med barn og unge i tjue år, er utdannet lærer og har en mastergrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. I sin masteroppgave skrev hun om barns sosiale utvikling og barns temperament, og hun er dermed godt kjent med både målgruppa og fagområdet fra før. 

Phd-stipendiatet er knyttet til prosjektet "Socioeconomic risk, learning and development from infancy through early adolescence" (SLEDE), finansiert av Norges Forskningsråd, der fokuset er å studere sammenhenger mellom barn og unges utviklingshistorie og deres sosiale og skolefaglige trivsel og tilpasning i den tidlige ungdomsfasen. I denne delen av studien skal alt det innsamlede datamaterialet kombineres med registerdata og resultater fra nasjonale prøver.  

Vi ønsker Ane hjertelig velkommen til NUBU og til oss i Barns sosiale utvikling!
 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

 

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge AS

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo


Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern og informasjonskapsler.